dissabte, 10 d’agost del 2013

xuxus falsos


Aquesta recepta realment és la mateixa que la de les torrades franceses però amb petits canvis... Però la base és la mateixa!
Se que us sembla que fotre això de bon matí és una plasta però... es triga el mateix temps que per fer un bikini i és... És deliciós!!!
Es pot fer de moltes maneres només heu de decidir que us ve més de gust a dins XD
La preferida del meu fill és la de nocilla i nubes!

ingredients:

nocilla, nubes, mermelada, formatge d'untar, ...
5 llesques de pa de motlle sense crosta 
1 ou
3 cullerades de llet (de les de sopa)
mantega
sucre 
canyella

preparació:

Untem el pa de motlle amb el que més ens agradi, per exemple formatge i mantega. Ho enrotllem. 
En un plat batem l'ou i les 3 cullerades de llet. Suquem els rotllets a l'ou i els passem per la paella amb la mantega fins que estiguin rossos.
Finalment els passem per un plat amb el sucre i la canyella per que quedin ben arrebossats.
Estàn boníssims freds i calents!!!



2 comentaris: