dimecres, 26 de març del 2014

estofat de carbassa




Aquest és un plat que a casa ens encanta i a l'hivern quan ja estem cansats de la crema de carbassa és una molt bona alternativa. A més a més és molt fàcil de fer i molt ràpid.
Crec que la foto no fa justícia al plat XD Però no en se més hahahaha.

Ingredients:

Mitja carbassa
4 patates
2 cebes
4 alls
oli
sal
canyella

Preparació:

Posem els alls laminats a foc lent mentre tallem les altres verdures. Vigileu que no es cremin! Afegim la ceba tallada a juliana. Tallem les patates i la carbassa a daus i també ho afegim. Posem la sal i la canyella. Tapem i deixem el foc baixet. S'ha d'anar remenant de tant en tant perquè no s'enganxi. En principi amb la mateixa aigua de les verdures i el vapor es va fent però si veieu que s'enganxa molt li podeu posar una miqueta d'aigua.
Molts cops per acompanyar faig uns ous durs i... ja hem sopat XD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada