dissabte, 12 d’abril del 2014

lassanya de bolets i botifarra


aquesta és una recepta d'aprofitament de quatre coses que em quedaven a final de mes... Com que no tenia cebes però si un porro molt gran doncs hi vaig posar porro, ara ho faria amb ceba. Porta botifarra perquè m'en quedava només una i va ser la manera de que en tinguessim per tres XD

Ingredients:

làmines de lassanya (3 per cada ració)
1 porro
una bossa de bolets congelats variats
una botifarra gran
formatge a làmines
formatge ratllat

Preparació:

Sofregir el porro, quan està una mica ros afegir-hi els bolets i deixar que es facin fins que desapareix l'aigua que deixen anar, afegir la botifarra sense pell i a trossets. sofregir-ho tot. 
Fer les làmines de lassanya tal i com digui el vostre paquet XD.
I llavors fer pisos: 
pasta, bolets, 1 làmina de formatge, pasta, bolets, una làmina de formatge, pasta, formatge ratllat.
Hi vaig posar una mica d'orenga per sobre i al forn uns 5 minuts a 170.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada