diumenge, 20 d’abril del 2014

petit de xocolata




Aquesta recepta la vam trobar per internet, suposo que a pinterest, i ens va semblar genial! Es tracta de fer petit suisse de xocolata... No és que surti més barat ni res d'això. Bàsicament serveix per passar una bona estona a la cuina amb els petits i gaudir d'un bon berenar! 
El meu fill diu que està boníssim sobretot amb maduixes... suposo que contra gustos...

Ingredients:

150ml de nata per montar al 35% de MG
70gr de sucre
50gr de xocolata negra
150gr de formatge tipus philadelphia

Preparació:

Posar la nata i el sucre en un pot al foc i remenar amb unes varilles fins que arrenqui el bull. Llavors retirar del foc i afegir la xocolata a trossets, remenar-ho fins que no hi hagi grumolls. Fem el mateix amb el formatge.
Quan està tot líquid ho posem dins els gotets i a la nevera unes quantes hores.
Surten uns 6 gotets de la mida de petit suisse, si en voleu més, doncs... dobleu quantitats XD


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada