dilluns, 8 de setembre del 2014

galetes veganes


Fa uns anys a ma mare li van detectar diverses alèrgies alimentàries. I la veritat és que comprar dolços que pugui menjar ens resulta molt difícil. També us diré que quan en trobem són caríssims i moltes vegades no valen res.
Bé doncs, degut a aquest tema hem buscat i probat moltes receptes que hem trobat a internet. Aquesta és una de les guanyadores.
És fàcil, ràpida i molt bona!
Surten un munt de galetes i estàn boníssimes!

Ingredients:

125ml d'oli de girasol
80ml de sirope d'agave
80ml de llet vegetal 
250gr de farina d'espelta
45gr de flocs de civada
50gr d'ametlla picada o nous
60gr de nabius secs o panses
1 culleradeta de bicarbonat
1 polsim de sal

Preparació:

Posem el forn a precalentar a 180 graus amb calor per dalt i per baix.
Primer barregem tots els ingredients líquids amb unes barilles. Quan està tot unit ho deixem reposar 10 minuts.
En un altre bol posem tots els ingredients secs i els barregem.
Llavors passats els 10 minuts posem els líquids amb els secs i ho barregem tot.
En una safata de forn hi posem paper sulfurat i anem fent montonets de la massa.
La mida és la d'una cullera sopera. El montonet l'aixafem una miqueta amb les mans. 
Deixeu espai entre una galeta i l'altre ja que creixen amb la cocció.
Les posem al forn a 170 durant 18 minuts o fins que les veiem doradetes.
Les deixem refredar i... Nyam!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada