Aquesta recepta, si la feu bé, no falla mai!
A més les magdalenes queden delicioses, super esponjoses!!!
La vaig descobrir gràcies al blog de cuina de
Us el recomano molt!
Ingredients:
4 ous
200g de sucre
200g d'oli
220g farina de fer pastissos, de la fineta
1 polsim de salt
1 un sobre de llevat
50g de cacao pur en pols
"pepites" de xocolata
Preparació:
En un bol batem els ous amb el sucre durant uns 6 minuts amb les varetes. Llavors hi afegim l'oli, ho barregem durant uns 20 segons. Hi afegim la farina tamitzada, el llevat, la sal i el cacao. Ho barregem tot.
Posem la massa als motlles. els omplim deixant un dit de marge.
Deixem reposar la massa a la nevera durant 30 minuts.
Precalentem el forn a 250 graus amb calor a dalt i a baix.
Abans de posar les magdalenes al forn els hi posem sucre per sobre i les "pepites" de xocolata.
Posem el forn a 220 i fem les magdalenes durant uns 15 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada