dimarts, 18 de març del 2014

bunyols de quaresma



Doncs avui hem fotut uns bunyols de Quaresma que crec que a la vella Quaresma se li han espatarrat les 7 potes!
Ara això si, la cuina i el meu fill han quedat plens de sucre.

Ingredients:

125gr de llet
125gr d'aigua
110gr de mantega
un polsím de sal
un polsím de sucre
una copeta d'anís
dues culleradetes de grans d'anís
150gr de farina
3 ous
sucre per empolsar

Preparació:

Posem la llet, l'aigua, la mantega i el polsím de seucre i de sal en un cassó al foc. Quan bull hi afegim la farina i ho remenem durant uns dos o tres minuts.
Retirem el cassó del foc i afegim els ous d'un en un sense parar de remenar. Afegim també els grans i la copeta d'anís. Remenem fins que quedi una massa.
Posem un cassó al foc amb oli, millor de girasol, i quan estigui ben calent tirem petites porcions de la massa. Quan estiguin dorat els arrebossem amb sucre i ja tenim els bunyols a punt per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada