Potser aquestes hamburgueses requereixen una mica de temps de preparació, no ho negaré, però el resultat és inmillorable tant de textura com de gust.
A casa van tenir un èxit rotund.
La sort és que amb la quantitat d'ingredients en surten moltes i sempre es poden congelar.
Com que ho vaig treure d'una recepta americana les mesures estan en CUPS.
Si no teniu les culleres de mesura sempre podeu agafar qualsevol tassa gran per fer-la servir de referència.
Ingredients:
3 cups de brocoli (sense troncs gruixuts)
un pot de 400gr de cigrons
1 cup de quinoa cuita
1 cullerada de mostassa de dijon
2 cullerades de pols d'all
sal i pebre al gust
un sobre de llevat
Preparació:
Fem el brocoli al vapor i el deixem refredar.
Posem el brocoli, els cigrons, la quinoa i la mostassa en un bol i fem una massa. Si teniu processador d'aliments és més ràpid.
Quan tenim la massa hi afegim els altres ingredients i ho barregem tot.
Llavors fem hamburgueses i les posem en una safata sobre paper de forn.
Les hem de deixar a la nevera durant una hora com a mínim reposant.
A l'hora de cuinar-les hi ha dues opcions: o les fregiu amb una miqueta d'oli a la paella o les poseu al forn durant uns 20 minuts.
La més ràpida i senzilla és la primera opció però la segona té menys calories.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada