diumenge, 24 d’abril del 2016

pastís de llimona del saló de té de l'hotel Ritz Carlton als anys 20




Aquesta recepta és la recepta del millor pa de pessic que he menjat mai!
No tinc res més a dir.
És una mica més laborioso de fer però paga la pena.
Les mesures les he deixat de la manera americana perquè així se segur que surf bé, les equüivalències siempre fallen.
La foto del que he posar no es veu gaire bé ja que és el que vaig fer servir per fer la mona, però estava bo igual!

Ingredients:

3 cups de farina
1 Tbsp llevat
3/4 tsp sal
3 cups sucre
1 cup mantega sense sal a temperatura ambient
1/2 cup margarina a temperatura ambient
5 ous
1 cup llet sencera
6 Tbsp suc de llimona
la pell d'una llimona ratllada

Preparació:

Posem el forn a calentar a 250.
Posem mantega al motlle i després hi posem una mica de farina. El motlle ha de ser gran o fer-ho amb dos motlles ja que en surt molta quantitat.
En un bol posem la farina, la sal i el llevat. El deixem apart.
Utilitzant una batedora barregem la mantega, la margarina i el sucre.
Afegim els ous un a un i batem la massa abans d'afegir el següent.
Afegim els ingredients secs en tres vegades a la massa alterenant-los amb la llet que la posarem en dos:
farina-llet-farina-llet-farina
Finalment hi afegim el suc de llimona i la pell ratllada.
S'ha de coure més o menys uns 50 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada