Han sigut una invenció que ha funcionat molt i molt bé.
Han quedat boníssimes!!!
Ingredients:
250gr farina d'espèlta
45gr de flocs de civada
60gr de xocolata picada
la pell d'una llimona ratllada
1 culleradeta de bicarbonat
un polsim de sal
125ml d'oli de girasol
80ml de sirope d'agave
80ml de llet vegetal
Preparació:
Posem el forn a precalentar a 180 graus amb calor per dalt i per baix.
Primer barregem tots els ingredients líquids amb unes barilles. Quan està tot unit ho deixem reposar 10 minuts.
En un altre bol posem tots els ingredients secs i els barregem.
Llavors passats els 10 minuts posem els líquids amb els secs i ho barregem tot.
En una safata de forn hi posem paper sulfurat i anem fent montonets de la massa.
La mida és la d'una cullera sopera. El montonet l'aixafem una miqueta amb les mans.
Deixeu espai entre una galeta i l'altre ja que creixen amb la cocció.
Les posem al forn a 170 durant 18 minuts o fins que les veiem doradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada