dimarts, 8 d’octubre de 2013

pizzes d'albergínia



Aquest és un plat de super aprofitament de sobres! A sobre de les alberginies s'hi pot posar de tot, qualsevol cosa picadeta que tinguis per la nevera. Les pots fer tan de carn, com de peix com només de verdures. Ah! i està boníssim!!!

Ingredients:

alberginies
formatge 
ceba
all
tomàquet
carn picada

Preparació:

Jo us explicaré com he fet les de la foto però ja us he dit que sobre de l'albergínia hi podeu posar el que volgueu. Doncs jo he aprofitat un sofregit que tenia amb carn picada. Per tant previament havia fet un sofregit amb ceba, all, tomàquet i carn.
Primer talleu les alberginies en rodanxes d'un dit de gruix i les poseu en una safata al forn amb sal. Quan ja estiguin tovetes hi poseu el que volgueu a sobre i el formatge ratllat. Ho torneu a posar al forn i... Ja us ho podeu menjar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada