He posat hamburgueses de llegum perquè havien de ser de cigrons i llavors he vist que no en tenia i les he fet amb mongetes... Coses que em passen... Evidentment també es deuen poder fer amb llenties hahahah.
Això si, queden boníssimes!!!
ingredients:
un pot de llegum cuita
2 cebes
2 alls
sal
pebre
comí
un ou
farina
preparació:
Posem la llegum escorreguda i tots els ingredients en un bol, de farina n'hem de posar fins que la massa quedi densa. Ho triturem tot amb el minipimer i ho deixem reposar a la nevera durant uns 30 minuts.
Un cop passat aquest temps amb les mans enfarinades fem les hamburgueses i les fregim amb oli ben calent.
Fàcil, oi?
si a més de la ceba voleu posar algún ingredient més us aconsello formatge a trossets.
Jo n'havia fet amb soja, però no la passava pel minipimer, l'aixafava perquè quedés més o menys presa d'una sola peça. Provaré l'estil Moncu :-)
ResponEliminadoncs ja diràs que et sembla!
Elimina