dijous, 15 de gener del 2015

coca de ceba i formatge



Li he dit coca perquè l'he fet amb massa de mil fulles però es pot fer amb base de pizza i dir-ne pizza.
És un aperitiu que vaig fer per Nadal i que va tenir molt d'èxit! Fins i tot el meu cunyat, cuiner professional dels de luxe, va dir que era bona... Que més vull!!!


Ingredients:

Pasta mil fulls o de pizza
Ceba
formatge de cabra
sal
pebre vermell
tomaquets cherry

Preparació:

Punxem la massa i la posem al forn uns 10 minuts perquè es faci una mica.
Sofregim la ceba a foc lent fins que està feta amb la sal i el pebre. Jo la vaig tenir molta estona i va quedar boníssima.
Un cop tenim la ceba la posem sobre la massa, hi posem els trossets de formatge de cabra i els tomaquets cherry tallats a rodanxes.
Ho posem al forn a uns 170 graus uns 15 minuts. 
Ho podeu anar mirant, s'ha de fer lent perquè es faci el mil fulles i el formatge ha de quedar doradet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada