dimarts, 25 de febrer del 2014

amanida de cols de Brusel.les


Com ja us vaig dir a mi les cols de Brusel.les ni fu ni fa, més aviat fa. Però resulta que tinc uns biohippies que em porten una cistella ecològica amb productes de temporada així que... toca menjar cols i buscar com.
Aquesta és una molt bona manera i a tots els que no podeu amb les cols de Brusel.les us juro que no tenen aquell gust... vaja, aquell gust.

Ingredients:

6-7 cols
una poma
avellanes
formatge
oli
sal
mermelada de fruites del bosc
suc de llimona

Preparació:

Ratllem les cols ben finetes, si tenim una mandolina va de conya. Fem el mateix amb la poma. Sobre la poma tirem unes gotes de suc de llimona perquè no s'oxidi.
Piquem les avellanes. Tallem el formatge a daus. Ho barregem tot. 
Fem una vinagreta amb l'oli, la sal i un parell de cullerades de mermelada. Ho barregem bé i cap a l'amanida!



2 comentaris:

  1. L'altre dia vaig sentir que les verdures aquestes que fan pudor, precisament fan pudor quan les bulls. I com més estona bullen, més pudor fan; potser ha arribat el moment de tastar cols de Brussel·les crues!

    ResponElimina
    Respostes
    1. crues tenen el gust de col normal hahahah i no fan olor!

      Elimina