diumenge, 24 d’agost de 2014

pastís de mores



Doncs l'altre dia vam collir unes quantes mores, més aviat poques però... com que li havia dit al meu fill que amb les que collissim fariem un pastís doncs... Hem fet un pastís! Segur que amb més mores hagués sigut brutal però teniem les que teniem i, el pastís ha quedat boníssim!
No hi ha foto del tall perquè no ho vaig recordar però és molt bonic amb les mores al fons.
Per cert, les mesures us les dono amb la mida americana, desde que em vaig comprar els medidors la meva vida ha millorat molt hahahaha.
Si no en teniu hi ha moltes taules de conversió a internet.
us deixo un enllaç:


Ingredients:

2 cups de farina
1 i 1/4 cups de sucre
1 (tsp) cullerada de salt
10 (tbsp) cullerades de mantega
2 (tsp) cullerades de llevat
3/4 cups de buttermilk (llet tallada amb una mica de llimona)
1 ou
1 (tsp) cullerada de vainilla
2 (tsp) cullerades de canyella
les fruites vermelles que tingueu
2/3 cups de sucre moreno

1 cup de sucre glaç
1 (tbsp) cullerada de llet

Preparació:

Posem a calentar el forn i preparem el motlle amb una mica de mantega i una fina capa de farina.
Barregem la farina, el sucre i la sal.
Llavors hi afegim la mantega i barregem fins que es facin petites boletes com pèsols.
D'aquesta barreja en separem una cup.
A la barreja hi afegim el llevat, l'ou i la vainilla. Llavors amb la batedora ho barregem durant uns dos minuts a velocitat baixa mentre hi afegim el buttermilk (no se com collons es diu amb català)
Afegim les fruites a la barreja i ho posem al motlle.
Afegim el sucre moré i la canyella a la barreja de farina que haviem separat.
Aquesta barreja la posem per sobre de l'anterior barreja.
Ho posem al forn durant 50 minuts a 170 graus.

En un bol barrejem la lley i el sucre glaç.

Quan estigui el pastís fred tirem la barreja de sucre per sobre.

Si, no és dels més fàcils però... no és gens difícil i queda... queda deliciós!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada