dimecres, 12 de febrer del 2014

pollastre a l'all dolç


Ho se, la foto és una merda però us juro que el pollastre queda de conya i està xupat! A casa ens vam llepar els dits i les mans i... Val, que està super bo! hahahaha



Ingredients:

Pollastre
2 alls
4 cullerades de sucre morè
4 cullerades d'oli
sal
formatge parmesà en pols

Preparació:

Posem el pollastre en una safata de forn i salpebrem. En una paella posem l'oli i l'all i poquet a poc el fem ros. Llavors apaguem el foc i hi barregem el sucre. Posem la barreja per sobre el pollastre. Ho posem al forn 20 minuts a 170 graus. Llavors ho treiem i posem el formatge per sobre. Ho tornem a posar al forn uns 10 minuts més fins que està fet i el formatge cruixent.

2 comentaris:

  1. Genial! Fas receptes molt originals, et juro que no ho havia vist mai enlloc. Serà qüestió de provar-ho xD

    ResponElimina