divendres, 29 de novembre del 2013

arròs negre de llauna



Aquesta recepta no se d'on va sortir però fa molts anys que la fem a casa. M'ha tret de més d'un "apuru". I tothom que la prova es sorprèn de la preparació.

Ingredients:

arròs
2 alls
1 ceba
1 tomàquet triturat 
1 llauna de calamar amb tinta


Preparació:

Sofregim els dos alls picats, la ceba i el tomàquet ratllat. Quan està fet hi afegim la llauna de calamar amb tinta. En un altra olla bullim arròs per dues persones. Quan està bullit el colem i l'afegim a la barreja. Ho sofregim tot junt una miqueta i... A menjar!
Si voleu podeu fer all i oli per acompanyar o comprar-ne de fet 





3 comentaris:

  1. Això és l'arròs de peix típic de llocs allunyats de la costa( bé, de fet, abans que s'inventés la refrigeració, de pràcticament qualsevol lloc que no toqués a mar). A casa la iaia en feia un amb llaunes i bacallà sec, excels!

    ResponElimina