Donca l'any passat veient els preus de les coques de llardons vaig decidir probar de fer-la jo. El resultat va ser espectacular!!
A més per la meitat de preu d'una coca de pastisseria en vaig tenir dues de grans i el meu fill s'ho va passar de collons fent-la!
És super fàcil fer-la i val molt la pena!
Ingredients:
500 g de planxes de pasta de full
250 g de llardons picadets
1 ou per pintar
un bon grapat de pinyons
sucre (la quantitat dependrà de lo dolça que us agradi)
250 g de llardons picadets
1 ou per pintar
un bon grapat de pinyons
sucre (la quantitat dependrà de lo dolça que us agradi)
Preparació:
Escampem una bona quantitat de llardns sobre el la pasta de full. Llavors posem una altra capa de pasta de full a sobre.
Llavors ho aixafem tot amb el corró. Podeu posar farina perquè no s'enganxi la massa al marbre.
Quan l'estirem amb el corró el lladró s'integra a la massa de full. La dobleguem per la meitat i repetim l'operació.
Quan tenim el llardó super integrat a la massa de full estirem la massa fins fer-ne una capa fina.
Llavors la tallem amb la forma que volem, ovalada, rectangular... I pels voltants i fem uns tallets, o no, queda bona igual però menys estètica hahahaha.
Posem la massa sobre la safata de forn amb un paper sulfurat perquè no s'enganxi.
Preescalfem el forn a uns 200 graus.
Mentre pintem la coca amb l'ou, després hi posem els pinyons i per últim el sucre. Com ja us he dit poseu-ne tant com vulgueu. Com més en poseu més dolça!
La posem al forn uns 20 minuts a 180 graus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada