diumenge, 27 de març del 2016

sopa de col


Aquesta sopa és boníssima si us agrada la col.
Es fa amb un moment i és molt fàcil.
La clau de tot és tenir uns frankfurts de primera!
El meu fill es torna boig amb aquesta sopa, es começa a menjar la col abans que la posi a l'olla...

Ingredients:

2 cebes
mitja col
4- frankfurts
caldo de pollastre
sal
oli

Preparació:

Tallem la ceba a juliana i la sofregim, quan està transparent hi afegim la col tallada a juliana i el caldo que ho cobreixi tot.
Ho deixem coure fins que la col estigu quasi feta. Llavors hi afegim els frankfurts tallats a rodanxes.
Ho deixem tot uns 10 minutets que s'acabi de fer i ja es pot menjar!



dilluns, 21 de març del 2016

galetes de nutella



Aquesta recepta també la vaig trobar d'un video que algú va penjar i vaig pensar: ni de conya funciona!
Doncs he de confessar que si, que funciona i molt.
Queden unes galetes boníssimes i eón super fàcils de fer.
El meu fill les està disfrutant en totes les seves etapes.

Ingredients:

180gr de nutella 
1 ou
150gr de farina

Preparació:

Posem la nutella i l'ou en un bol i ho barregem. Quan està tot ben homogeni hi afegim la farina poquet a poquet.
Un cop feta la massa fem boletes amb les mans i les posem a la safata del forn.
Nosaltres les vam aixafar amb una forquilla i han quedat molt professionals.
Les posem 10 minuts al forn a 180 graus i llestes!!


dissabte, 19 de març del 2016

boletes de coco


Algú ha penjat un video de com fer aquestes boletes a facebook. Com que no m'ho he cregut, pensava que era una presa de pèl he decidit provar-ho.
Deien que era fácil i ràpid.
Doncs... Funciona!
Queden unes boletes super bones!!!

Ingredients:

400gr de llet condensada
250gr de coco ratllat

Preparació:

es barrejen els dos ingredients, es fan boletes amb dues culleretes o amb les mans i es posen a 180 graus 15 minuts al forn.
Ja està! super fàcil!!!

dilluns, 19 d’octubre del 2015

llenties amb sípia


Doncs per ser el primer cop que feia aquesta recepta ha quedat de collons! 
us la recomano, és fàcil, ràpida i boníssima!!!

Ingredients:

2 cebes petites
2 dents d'all
2 sípies (en el meu cas congelades)
una fulla de llorer
tomàquet triturat
sal
un pot de llenties 500gr
2 gots de caldo de peix
oli

Preparació:

Sofregim la ceba tallada petita. Quan està doradeta hi afegim la sípia tallada a daus i ho sofregim junt uns 15 minuts.
Afegim la sal i el llorer i li donem un parell de voltes.
Llavors hi afegim el tomàquet triturat (unes 8 cullerades soperes), ho sofregim tot uns 15 minuts.
Finalment hi afegim el pot de llenties i el caldo de peix.
Ho deixem coure 15 minuts més i ja ho tenim llest!!

dimarts, 29 de setembre del 2015

brownie de xocolata blanca


ja fa temps vaig penjar la recepta de brownie. L'altre dia el varem fer amb xocolata blanca, ara no se com dir-li, brownie no em sembla que li escaigui però... com que és el mateix li direm igual.
Si té un altre nom feu'm-ho saber!!

Ingredients:

125gr de chocolata blanca
125gr de mantega
130gr de sucre
2 ous
75gr d'anous a trossets
50gr de farina
1 cullaradeta de canyella en pols
1 cullaradeta de vainilla ensucrada

Preparació:

Desfem la mantega i la xocolata blanca juntes. La textura és diferent que quan ho fas amb xocolata negra, no patiu que queda bé igual!
Després batem els ous amb el sucre fins que queda blanc. Llavors hi afegim la xocolata blanca amb la mantega. Finalment hi afegim la farina, les anous, la canyella i la vainilla.
Ho barrejem tot molt bé i ho posem al forn.
Ho posem a 160 graus durant 20-30 minuts.






divendres, 14 d’agost del 2015

tatziki


Com ja us he dit altres vegades a casa ens encanta "dippejar" , aquí us deixo un altra recepta d'una salsa boníssima i super refrescat ara que fa calor!

Ingredients:

Cogombre
iogurt grec
suc de llimona
menta picada
all picat
pebre

preparació:

Ratllar el cogombre i posar els altres ingredients, barrejar bé.
La quantitat de iogurt dependrà de lo dens que ho volgueu.
Normalment és un cogombre per dos iogurts, o mig per un iogurt.
De llimona i all en poseu al vostre gust.



dijous, 13 d’agost del 2015

broqueta de tonyina




L'altre dia vam anar a veure uns amics a el Pont de Suert i vam decidir anar a dinar al restaurant dels pares d'una amiga.
Vaig fer un super descobriment!!!
El restaurant està a Llesp, tranquils que ara us poso el link, i si passeu per la zona heu de fer una parada si o si!!
Jo m'emporto aquesta broqueta que estava boníssima!!!
Aquí us deixo el link perquè feu el tafaner el lloc es diu "villa Maria"


Ingredients:

Daus de tonyina
formatge brie
mango

Preparació:

es punxa tot a un pal de fer broquetes i es fa a la planxa.