divendres, 16 d’agost del 2013

"hamburguesa" de carbassó


Aquesta recepta me la va ensenyar fa molts anys una colega alemanya. És súper fàcil i va molt bé quan tens massa carbassó i no saps que més fer-ne.
És com una mena d'hamburguesa vegetal que està super bona!!! A veure, la base la faig de carbassó però després li podeu afegir les verdures que us vingui de gust, les accepta totes inclús les mig podrides del fons de la nevera, ho dic per experiència hahahaha

Ingredients:

1 carbassó
1 patata (o pastanaga, o ceba, o una mica de cada)
1 ou
formatge blau (o el que trobeu a la nevera)
sal
pebre
farina

preparació:

Ratllem les verdures amb el ratllador de formatge (els que tenen el forat gran).
En aquest cas jo hi he posat carbassó i patata. Ho barregem amb el formatge a trossets. Afegim l'ou batut, la sal i el pebre. Finalment hi afegim una mica de farina per fer-ho espès.
Posem oli a la paella i quan està calent hi tirem la mida d'un cullerot de la pasta i esperem que es faci d'un costat per girar-ho... I... ja ho tenim!!!
No és una massa densa, és bastant líquida però quan la poses a la paella qualla i la pots girar. Si quan la gireu es trenca és que havieu d'esperar més per girar-la.

2 comentaris: