dimarts, 24 de juny de 2014

galetes de carbassa


Aquestes galetes són super fàcils!!! I super sanes, només us puc dir que les vaig fer per una festa i els nens van arrasar! No en van deixar ni una i això és bona senyal, no?! Només una cosa: Queden tovetes.

Ingredients:

100gr de puré de carbassa
100gr de farina
75gr de sucre
1 ou
1 culleradeta de llevat
50gr de llagrimes de xocolata
canyella

Preparació:

Bullim la carabassa, l'escorrem i la deixem refredar. Barrejem la carbassa amb tots els ingredients menys la xocolata i barrejem. Finalment hi afegim la xocolata. Precalentem el forn. Posem un paper de forn i fem montanyetes de massa, no us espanteu, queda una massa molt líquida però no passa res!
Posem les galetes al forn durant uns 10 minuts a 180 graus. si voleu les podeu deixar més fins que estiguin doradetes.

2 comentaris:

  1. Com peles la carbassa? A mi em fot una mandra increïble fer-ho, no acabo mai :-(

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. 100gr de carbassa es pelen amb res!!! i si, fot pal pelar carbassa... Si la poses a trossos al microones 30 segons costa menys

      Suprimeix