dilluns, 24 de febrer de 2014

pasta amb peix





Doncs aquesta és una recepta inspirada de la gran recepta de la Bel, la matriarca del clan Roig, de "macarrons amb rap" Una recepta boníssima que he tingut la sort de conèixer i que tots podeu conèixer gràcies al llibre "la cuina dels pescadors de Sant Pol" escrit per una Roig XD. 
Per cert, el llibre us el recomano molt. És un llibre ple de receptes fàcils, econòmiques i inspiradores!
La meva recepta doncs, és una versió... Sense rap ni pebrot, que no en tenia i amb un procès diferent XD Espero que us agradi!



Ingredients:

2 talls de peix (el que tinguis) en el meu cas lluç
2 cebes
4 alls
julivert
macarrons o la pasta que més us agradi
tomàquet de pot unes 4 cullerades
oli
sal

Preparació:

Passem el lluç per l'oli i el fregim una miqueta. Amb el mateix oli hi sofregim la ceba. Quan estigui una mica enrossida hi afegim una picada d'all, julivert i oli. També hi afegim el tomàquet i deixem que tot es sofregeixi.
Esmicolem el peix i l'afegim al sofregit que hem fet. 
Un cop fet els macarrons els afegim i ho barregem tot bé. Aprofitem i amb una miqueta d'aigua afegim la miqueta de picada que ens ha quedat al morter. Deixem que faci una mica de xup xup i... NYAM!




Cap comentari:

Publica un comentari