diumenge, 13 d’octubre de 2013

costelles de porc caramelitzades



Aquest és un plat super fàcil i super econòmic! Va de conya per quan tens invitats i no vols patir. Us ho juro mai falla, a no ser que siguin vegetes, clar. Sempre que l'he fet ha sigut un èxit!
A més el meu fill sempre m'ajuda a contar les mesures, li encanta!!!


ingredients:

costelles de porc a trossets
salsa de soja
sucre
aigua
oli
arròs


Preparació:

Sofregim les costelles una mica i llavors ve la gran complicació del plat. Agafem una cullera i posem les mateixes cullerades de sucre que de salsa de soja. Per exemple: per un paquet de costelles 5 cullerades de soja per 5 cullerades de sucre (aquesta és la part que fa el meu fill XD).
Un cop posem les cullerades ho cobrim amb aigua i esperem fins que redueixi i quedi una salsa espessa. Mentre això passa posem a bullir l'arròs per acompanyar les costelles.


Cap comentari:

Publica un comentari