dissabte, 3 d’agost del 2013

galetes de llimona



ingredients:

170 grams de mantega sense sal
1 cullerada de pell de llimona ratllada
1cullerada de suc de llimona
140 grams de farina
60 grams de maizena
40 grams sucre glaç

preparació:

Barrejar la mantega a temperatura ambient, la pell de llimona i el suc de la llimona fins que estan esponjos. Llavors afegir la resta d'ingredients i barrejar-ho amb unes barilles a una velocitat lenta.
Separar la barreja en dos, fem dos "rollitos" i els emboliquem amb film. els hem de deixar reposar dues hores a la nevera.
després els tallem a rodanxes i els posem al forn 12 minuts a 180 graus.

atenció!!!

les galetes augmenten de tamany quan es couen, per tant, no les poseu gaire juntes a la safata del forn. I evidentment no us preocupeu si els "rollitos" us queden petits de diametre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada