diumenge, 4 d’agost del 2013

coca ràpida d'espàrrecs


Aquesta coca és divertidíssima de fer amb nens, el meu fill s'ho va passar de conya trencant les parts sobreres dels espàrrecs, com que es fa amb les mans ho podia fer ell sol sense necessitat que el vigilés.  He de confessar que alguns una mica més i no els salvo... Quan em donava compte els havia tallat amb massa trossos, però al final va ser un èxit!
Vigileu també de tenir més formatge del que necessiteu, el meu fill mentre l'esmicolava se'l menjava... 
També us he de dir que si no és època d'espàrrecs es pot fer amb qualsevol verdura que tingueu per la nevera, segur que queda bona igual!

ingredients:

pasta de full 
formatge de cabra (o el que tingueu a mà)
ceba tallada a juliana
espàrrecs verds
sal

preparació:

Precalentem el forn. Fem tot de foradets a la pasta de full amb una forquilla. A sobre de la pasta de full hi posem el formatge de cabra esmicolat, la ceba crua tallada molt fineta i finalment els espàrrecs.
El temps de cocció dependrà del gruix dels espàrrecs, ho heu d'anar vigilant.
El forn el podeu posar a uns 160 graus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada