diumenge, 5 d’abril de 2020

Plum cake de mandarina


Aquesta recepta l'he trobat per internet a una pàgina americana així que les mesures les donaré amb cups o tasses.
No les tenia totes de que sortís bo i... està boníssim!
És molt fàcil de fer i no és gaire dolç així que no enfarfega!


Ingredients:

2 mandarines
un sobre de llevat
una tassa de sucre
110ml oli de girasol
1'5 tasses de farina
1 ou
150gr sucre glaç
suc de llimona

Preparació:

Posem el suc d'una mandarina, l'altre mandarina a trossets, l'ou, el sucre i l'oli a la batedora i ho batem tot junt.
Poc a poc hi afegim la farina i el llevat i ho anem batint.
Quan està tot batut ho posem al motlle i al forn uns 40 minuts a 180 graus.
Quan esta fet el deixem refredar.
Preparem el sucre glaç amb el suc de llimona. S'ha de fer com una crema per tant recomano anar posant el suc de llimona poc a poc fins aconseguir la textura.
Quan tenim la crema preparada la posem per sobre el plum cake.
Ratllem pell de mandarina per sobre i... ja es pot menjar!







Cap comentari:

Publica un comentari