dimarts, 7 d’abril del 2020

Keema Aloo


La fot no li fa justícia al plat però no vaig tenir temps de fer-ne una de millor ja que va volar. Proba de que estava boníssim!
Tenia carn picada i no volia fer el que faig sempre, pastís de carn així que vaig buscar per fer alguna prova i... la vaig encertar de ple!
Això si, us ha d'agradar el menjar especiat i picant.

Ingredients:

500gr de carn picada
4 patates grans
2 cebes
tomàquet triturat 5 cullerades
2 alls
un troç de gengibre
2 grans de cardamom
1 branqueta de canyella
4 boletes de pebre negre
2 culleradetes de cayena
2 culleradetes de gran masala
2 culleradetes de curcuma
sal
cilantro
2 culleradetes de pebre vermell
aigua

Preparació:

Posem oli en una cassola i pose a fregir el cardamom, la canyella i el pebre negre.
Passats uns minuts hi pose la ceba tallada a juliana.
Quan la ceba està enrossida hi afegim l'all i el gengibre. Amb aquests dos ingredients hem de fer com una pasta amb el morter.
Passats un parell de minuts hi posem el tomàquet i sofregim durant uns 5 minnuts.
Llavors afegim la resta d'espècies. hi donem unes voltes i afegim la carn picada.
Ho sofregim tot junt fins que la carn canvii de color.
Llavors hi posem les patates a daus i afegim aigua fins que quedi cobert.
Ho deixem fent xup-xup fins que la patata estigui feta i l'aigua s'hagi evaporat.
Aviso!
d'un dia per l'altre està més bo!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada