dissabte, 4 d’abril de 2020

focaccia


Val a dir que no les tenia totes de que em sortís bé però mira vaig tenir sort de confinament o jo que se hahahaha.
Nosaltres hi vam posar olives i alls tallats, ah! I romaní de l'hort.
Però a sobre s'hi pot posar el que us vingui més de gust.
Aquesta que vam fer va combinar molt bé amb formatge d'untar... val, va combinar molt bé amb tot perquè va durar res.

Ingredients:

350gr farina
200ml d'aigua tèbia
un dau de llevat
1 culleradeta de sucre
2 cullerades d'oli
1culleradeta de sal
olives
alls
romaní

Preparació:

Es barregen tots els ingredients i es fa una massa com de pizza. S'ha d'amassar una estoneta.
Es deixa reposar la massa en un lloc càlid una mitja hora.
S'estira la massa sobre una safata de forn amb els dits i s'hi fan foradets amb els dits.
Per sobre hi posem oli, sal i els ingredients que volgueu.
Nosaltres la vam fer amb olives i all però amb tomàquet a rodanxes també queda genial.
Es posa al forn uns 30 minuts a 180 graus.



Cap comentari:

Publica un comentari