dimarts, 17 de desembre del 2013

pollastre a la llimona


Aquesta recepta la faig desde que tenia 14 anys, no se... Suposo que un dia vaig probar coses i va sortir... També us confesso que ara em surt millor hahaha. És molt fàcil, ràpida i resultona!

Ingredients:

Pollastre a filets, dos pits
1 llimona
dues cebes
una cullerada de farina
sal
aigua

Preparació:

Passem el pollastre per l'oli per enrossir-lo. El retirem i hi posem la ceba a juliana, deixem que es sofregeixi. Llavors hi posem la cullerada de farina i la torrem una miqueta. Afegim el suc de la llimona, el pollastre i ho cubrim amb aigua. Deixem que faci xup-xup una estona i s'evapori una mica l'aigua. 


3 comentaris:

  1. Si tens temps (i hi penses), deixa el pollastre a marinar amb la llimona una hora abans de fregir-lo, trobaràs un gust de fruita molt més intens :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. m'ho apunto! de fet, si no recordo malament, crec que antigament ho havia fet algún cop... No ho puc assegurar XD Actualment cuino tan a "salto de mata" que no se si hi pensaré. Però si ho faig t'ho diré! Ah! I merci!!!!

      Elimina
    2. Em sona això d'anar tot a l'últim moment XD

      Elimina