dilluns, 23 de desembre del 2013

mantegades de Nadal


Aquest any com que la crisi apreta he decidit fer jo els dolços de nadal. Aquesta és la primera recepta... I ha quedat molt bo!!!

Ingredients:

250gr de farina
150gr de sucre
175gr de mantega de porc
2 rovells
1 cullaradeta de canyella
1 rajolí d'anís
llavors de sèsam

Preparació:

Barrejem la mantega amb el sucre, la canyella i l'anís. Quan ho tenim ben barrejat hi afegim la farina. La farina prèviament la posem al forn uns 5 minuts estirada en una safata perquè s'eixugui a 100graus.
Quan ho tenim ben barrejat fem un volcà i al centre hi posem els rovells. Ho amassem.
Posem farina sobre la taula i extenem la massa amb un corró. Fem una mida d'un dit de gruix. Llavors tallem amb un got o un motlle de galetes. Posem el sèsam i a la safata del forn.
Ho coem durant 15-20 minuts a 180graus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada