dissabte, 28 de febrer del 2015

magdalenes veganes


Doncs com ja us he explicat altres vegades la meva mare té problemes de toleràncies amb certs aliments així que m'agrada probar de fer-li coses. 
Els dolços són el que més troba a faltar i quan troba coses que pot menjar són caríssimes així que... he probat de sorpendre-la amb unes magdalenes veganes 100 per 100 i... Han quedat de collons i super bones.
Per fer-ho he barrejat dues receptes que he trobat, una sense ou i una sense sucre. Per acabar-ho d'adobar li he posat farina d'espelta. Llavors he resat hahaha.

Ingredients:

250gr farina d'espelta
150gr de sirope d'agave
1 polsim de sal
120ml d'aigua
125 ml oli de girasol
2 cullerades oli d'oliva
1 sobre de llevat

Preparació:

Posar la farina i el llevat en un bol tot barrejat i tamitzat.
En un altre bol posem tots els altres ingredients i els barrejem. 
Amb les barilles (jo les tinc elèctriques) ho anem barrejant tot mentre afegim la farina amb el llevat a poc a poc.
Quan ho tenim tot junt ho posem als motlles, els omplim fins la meitat.
Ho deixem reposar 30 minuts a la nevera mentre precalentem el forn.
Passats els 30 minuts ho posem al forn a 170 graus i ho deixem uns 20 minuts.
Abans de treure-les del foc les punxem amb un escuradents per veure si estan fetes, sinó deixeu-les una miqueta més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada