dilluns, 11 de novembre del 2013

curry de gambes



Aquest és un plat facilíssim i que dona un resultat final de luxe!!! Al meu fill li va encantar preparar-lo amb mi... ho tallava tot i ho probava tot hahaha


Ingredients:

2 alls
una ceba
un plàtan
uns quants anacards
gambes pelades 
una llauna de llet de coco
curry en pols (del normal de les botigues)

Preparació:

Sofregim la ceba i l'all. Quan està doradet hi afegim els anacards. Li donem unes quantes voltes i li afegim el plàtan tallat a rodanxes. Ho sofregim una miqueta i finalment hi posem les gambes pelades, descongelades i escorregudes, quan començen a estar fetes hi afegim la llet de coco i el curry. De curry en podeu posar la quantitat que us agradi... Dependrà de lo fort que us agradi.
Li feu fer un xup xup i ja ho teniu! 
Per acompanyar podeu fer una mica d'arròs o patata bullida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada